Muziekcafé

Wij drinken samen koffie, maken muziek en zingen met onze bezoekers. Aansluitend  is er een kleine versnapering en tijd voor een praatje. Het is bedoeld voor mantelzorgers en hun dierbaren en voor anderen die ontmoeting zoeken. Aangeboden in een wijkaccommodatie, met veel ruimte voor laagdrempelig contact. Een feestelijk uitje met muziek en wat lekkers.

Dit voorjaar vinden de muziekcafés plaats op de zaterdagen 19 januari, 23 maart en 18 mei, van 15.00-17.00 uur in de Nieuwe Kerk Amersfoort, ingang Daltonstraat.

De zorg voor iemand met dementie of voor een ernstig zieke vergt veel van de mantelzorger. Mantelzorger ben je de klok rond. De mogelijkheden om erop uit te gaan en samen plezier te beleven worden vaak beperkter. Het muziekcafé wordt precies daarvoor georganiseerd.

Het is voor de mantelzorger soms lastig om goed voor zichzelf te blijven zorgen. Voor de mantelzorger is het muziekcafé een gelegenheid om lotgenoten te ontmoeten en om even de zorg voor zijn of haar dierbare uit handen te geven. Het is aanbod op maat: we maken muziek voor en eventueel met onze gasten en kunnen rekening houden met de muzikale voorkeur. 

Het eerste jaar van het Muziekcafé 033 is zeer succesvol verlopen. De bezoekers zijn enthousiast en vinden het fijn dat er in dit seizoen weer muziekcafés plaatsvinden. 

Het muziekcafé wordt mogelijk gemaakt met behulp van subsidie van Indebuurt033 en de inzet van vrijwilligers.

Heeft u interesse?

Wilt u meer weten of heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op.
Als u het contactformulier invult, ontvangt u zo spoedig bericht van ons terug.

Neem contact op

Neem contact met ons op

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.