Muziekcafé

Dit is muziek en samen zingen, met aansluitend een gezonde lunch voor mantelzorgers en hun dierbaren en voor anderen die graag deelnemen om ontmoeting en plezier te beleven. Aangeboden in een wijkaccommodatie, met veel ruimte voor laagdrempelig contact en de mogelijkheid van uitwisseling over bijvoorbeeld omgaan met dementie. Een feestelijk uitje met muziek en een lekkere lunch.

De zorg voor iemand met dementie of voor een ernstig zieke vergt veel van de mantelzorger. Mantelzorger ben je de klok rond. De mogelijkheden om erop uit te gaan en samen plezier te beleven worden vaak beperkter. Het muziekcafé wordt precies daarvoor georganiseerd.

Het is voor de mantelzorger soms lastig om goed voor zichzelf te blijven zorgen. Het muziekcafé wil daar een beetje in ondersteunen door te zorgen voor een ontspannen uitje dat speciaal bedoeld is voor zowel mantelzorger als diens dierbare. Voor de mantelzorger is het een gelegenheid om lotgenoten te ontmoeten en om even de zorg voor zijn of haar dierbare uit handen te geven. Er is aanbod op maat: we maken muziek voor en eventueel met onze gasten en kunnen rekening houden met de muzikale voorkeur. Na de muziek eten we samen een gezonde lunch en is er ruimte voor info en tips.

Praktische informatie:

Dit aanbod werd mogelijk gemaakt met subsidie van Indebuurt033. Het eerste jaar van het Muziekcafé 033 is zeer succesvol verlopen. De bezoekers zijn enthousiast en zouden graag dat in dit seizoen weer Muziekcafés plaats gaan vinden. Op dit moment zijn we de opzet aan het herzien en bezig met de subsidie aanvraag. U hoort binnenkort meer!

Heeft u interesse?

Wilt u meer weten of heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op.
Als u het contactformulier invult, ontvangt u zo spoedig bericht van ons terug.

Neem contact op

Neem contact met ons op

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.